Thursday 9 June 2011

Conscienciació col•lectiva

Si alguna cosa hem de retenir del moviment dels indignats és que no només són joves i aturats. A les places, com al ciberespai, s’hi concentren gent de totes les edats i de formacions molt diverses. Tots reunits perquè sabem que alguna cosa va malament en aquest sistema i que això repercuteix en les seves vides presents i futures.

Aquesta presa de consciència, aquest exercici de conscienciació col·lectiva, no s’havia produït mai al nostre país. Aquesta confluència a les places per parlar de política és un fet únic i la gran victòria de tot el moviment encara que no aconsegueixi a curt termini cap de les seves reivindicacions. Ara ja ens han ensenyat que patim del mateix sistema i que ens podem reunir tots a parlar-ne.

1 comment:

  1. Hi ha tantes coses a canviar... I tantes incoherències i contradiccions a les places... Però encara n'hi ha més dins els partits! Fa tanta gràcia i alhora tanta pena veure com es barallen entre ells! Després demanen responsabilitat, "saber fer"... I no saben ni donar exemple.
    Ara diuen que no permetran l'acampada del 14 de Juny davant el Parlament. Ja ho veurem.

    ReplyDelete