Sunday 27 February 2011

200 adolescents celebren l’aniversari de Justin Bieber a Barcelona

LA MAQUINISTA, BARCELONA

Les seguidores del jove cantant canadenc es reuneixen a les escales del centre comercial durant dues hores


Entre dues-centes i tres-centes seguidores del jove cantant canadenc, Justin Bieber, es concentren al centre comercial La Maquinista, a Barcelona, per celebrar l’aniversari del seu ídol. Les belibers, com elles mateixes s’anomenen, s’han organitzat exclusivament per Facebook i no és el primer cop que ho fan.




La reunió de belibers va congregar ahir a més de dues-centes adolescents a les escales del centre comercial. La raó és el 17è aniversari de Bieber el proper 1 de març. Van arribar a les 5 de la tarda i no van marxar fins dues hores després. Totes elles portaven alguna peça de roba lila “perquè és el color preferit de Justin”, segons una de les joves. La meitat portaven la gorra lila de la marca NY com el seu ídol. També van fer repetidament el símbol del cor amb les dues mans “perquè ho fa Justin”, tal com diu una beliber.

Durant les dues hores es van dedicar a cridar histèricament davant d’un reporter gràfic del canal 3xl i a cantar cançons del jove cantant canadenc. A mesura que avançava la tarda els ànims van anar creixent i van envair els cotxes que circulaven pel davant del centre comercial mentre saltaven i cridaven lemes a favor del seu ídol.


Però aquesta munió de noies d’entre 12 i 14 anys no estaven soles, sinó que algunes havien vingut acompanyades pels seus pares. Un d’ells diu “què vols que faci? La mato?” quan algú va demanar que calmés les noies que envaïen el trànsit. També un bon nombre de curiosos van estar al voltant d’elles i les van veure córrer, cridar, saltar i cantar alguns dels temes del jove canadenc.

Tot això va estar organitzat per dos joves amb megàfon, a les quals no els feien gaire cas. Però l’organització sí que va ser més efectiva a les xarxes socials, ja que com ens van comentar “tot s’ha organitzat mitjançant Facebook”. Així, més de dues-centes adolescents van aconseguir reunir-se i compartir la tarda amb altres fans de Bieber gràcies a un esdeveniment de Facebook. Aquest no és el primer cop que ho fan, sinó que en el llançament de l’autobiografia de Justin Bieber, el passat 29 de gener, també van fer una concentració similar.

3 comments:

  1. Lamentable, ridícul, patètic, penós i tots els sinònims que hi hagi. Afortunadament no vaig gaire sovint per aquella zona, perquè si me les arribo a trobar m'haurien posat de molt mal humor.. xD

    ReplyDelete
  2. m'encanta y jo soc una beliber 4ever y m'auria agradat molt estar allà tot y que no m'haurien deixat peró el facebook no es problema podrien haber-me avisat encara que ja sapigues quan era pero hauria sigut molt divertit y quedar-me afonica ... bueno per sort ho vaig veure al concert de barcelona ... us estimo belibers petooons!!!! preciosas/preciosos perque ja se que a part de seguidores tambe hi han seguidors... XD bye guapuuus

    ReplyDelete
  3. Després de 1.021 visites algun seguidor comenta!

    Hola! :D

    ReplyDelete