Wednesday 22 December 2010

Víctor Muñoz creu que Guardiola no pot limitar la seva carrera a quedar-se al Barça

Entrega de premis de la Lliga de la Facultat de Comunicació

El fins ara comentarista de GolTV creu que el tècnic blaugrana és un “bon motivador i bon comunicador”

Víctor Muñoz, exjugador, excomentarista de GolTV i entrenador, va dir ahir a la Facultat de Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) que l’entrenador del Barça, Josep Guardiola, “haurà de marxar a altres equips per desenvolupar-se com a entrenador perquè al Barça pateix un nivell d’estrès inaguantable i a més a més ja ho ha guanyat tot”. A més a més, Muñoz va ressaltar en la figura de Guardiola les seves dots de motivador i comunicador, aquesta última creu que és molt important i que ell potser en té problemes amb el seu nou equip, el Terek Gozny (Txetxènia, Rússia).
            Àngel “Pichi” Alonso, exjugador, extècnic i comentarista de TV3,  va ser l’altre convidat de luxe en l’entrega dels premis de la 1a Lliga de futbol de la Facultat de Comunicació. Pichi va dir que era “indubtable que al món del futbol falta gent com Guardiola”. El comentarista de TV3 també va considerar important que l’actual tècnic del Barça ha trencat molts vells tabús en el món del futbol, com és el cas de les concentracions i les convocatòries, i que com l’han acompanyat els resultats tots els canvis han resultat un èxit.
            En l’acte, a més a més, els dos convidats van parlar de la importància d’una lliga de futbol dins d’una mateixa facultat englobant alumnes i professors, esport i periodisme i Pichi Alonso fins i tot s’ha mostrat obert a la possibilitat de participar en el futur.  

No comments:

Post a Comment