Tuesday 30 November 2010

El Barça guanya per 5-0 al Real Madrid

Els blau-grana van anotar cinc dianes en la porteria blanca i es col·loquen líders de la primera divisió. El resultat suposa la major golejada que ha encaixat mai el tècnic madridista, José Mourinho.

El Futbol Club Barcelona va tenir més del 62% de possessió de la pilota i va fer els gols en els minuts 9 (Xavi), 17 (Pedro), 55 i 58 (Villa) i 93 (Jeffren). El resultat de 2 a 0 en el minut 20 va obligar al tècnic portuguès del Madrid a modificar el seu plantejament inicial fent canviar-se de banda a Cristiano Ronaldo i Di María, amb la resposta del tècnic català del Barça, Pep Guardiola, d’intercanviar posicions els centrals Piqué i Pujol i passar a buscar la sortida de la pilota per l’esquerra, el costat oposat on es va situar el crack portuguès del Madrid.

El partit va deixar un Barça líder amb 34 punts i el Madrid segon classificat amb 32. Durant els últims minuts del partit, el defensa madridista Sergio Ramos va ser expulsat en una acció que segons Xavi va ser “d’excessiva violència”, per la qual ha estat sancionat amb un partit d’expulsió.