Wednesday 11 January 2012

No ens ho podem permetre

Ir a descargar
Si ahir saltava la notícia de dos joves que posaven en marxa una web per vendre T-10 a un preu més barat, a través d’un sistema d’inserció de publicitat als títols. Només 24 hores després llegim, desconsolats, que la pàgina web ha deixat de funcionar després d’una entrevista amb l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM).

L'emprenedoria, des dels petits gestos, ha de ser recolzada, i més en temps de crisi. /Font: creditosehipotecas.com

En un país en el qual ens omplim la boca de parlar d’emprenedoria per crear riquesa, i en el qual hem patit una pujada dels preus dels títols de transport espectacular, no té sentit que davant d’iniciatives com aquesta, que conjuga l’empenta de buscar noves fórmules i abaratir el cost del transport col·lectiu pels usuaris, sigui tirada pels terres en tan sols un dia.

No sabem si després d’aquesta reunió el tema continuarà i la web tornarà a funcionar, o tot s’haurà acabat. Per part meva, crec que la millor opció de futur seria llegir d’aquí una setmana que Daniel Martínez i Guillem Mateos, enginyers de la Universitat Politècnica de Catalunya i creadors del web, han estat contractats per l’ATM per implantar el seu sistema a gran escala. Deixeu-me que demani aquest desig tardà als Reis.



No comments:

Post a Comment