Thursday 23 February 2012

Titelles



Qui confiava en la imparcialitat que haurien de lluir mitjans públics com Canal 9 i TeleMadrid? De ben segur poca gent. Molts cops hem vist i patit exemples de manipulació informativa en aquests mitjans. Des de fa molt de temps que se'ls veu el llautó.

Però el que em preocupa avui no és aquesta manipulació, que ja la tenim assumida (símptoma d'una societat decadent), sinó altres tipus de manipulacions informatives que es fan a nivells més curts. Em refereixo al que m'ha explicat, preocupat, un company que col·labora en un mitjà d'informació comarcal i a qui li han prohibit parlar d'un tema de corrupció del partit polític que financia l'empresa.

Tot això segur que sempre ha existit, no crec pas que el món era ideal i idíl·lic fa uns anys, però no ens hi hem d'acostumar i hem de continuar lluitant i explicant la veritat. Què ha de fer el meu company periodista quan li diuen que no emeti res sobre les corrupteles? Què hi pot fer la societat per intentar que aquest tipus de manipulació es minimitzi? Com a societat no ens hi hauríem d'implicar?

No comments:

Post a Comment