Thursday 3 March 2011

M'agrada la de l'ou

Tot un horror de cançó, sens dubte

Ja ha arribat el carnaval! Una de les meves èpoques preferides de l’any, sens dubte. Com cada any ha vingut precedit del dijous gras, avui, que per sort ha caigut en dijous aquest any. Si hagués caigut en dilluns potser no l’hauríem agafat amb tantes ganes, o si hagués caigut en diumenge potser molta gent no hagués estat capaç de desplaçar la paella del mig de la taula perquè hi entrés la truita i la botifarra d’ou. Sí, m'agrada la de l'ou. Però, eip! Que no, que no t’estic discriminant estimada coca de llardons! Però, enten-me, el que et passa a tu... és que... no sé com dir-ho... però tu ets més pels postres o mitja tarda. Ho sento però crec que és així, no t’enfades, oi? Gràcies maca.

Una debilitat tota ella


Bé, no em distragueu parlant amb un tros de coca (que sí, que t’estimo molt princesa meva). Jo volia parlar-vos del que és el carnestoltes, bé, encara que en realitat no sabia de què volia parlar-vos (això suposant que algú llegeixi aquest article xD), però he decidit tirar per aquí. Per què? Doncs és obvi: aquest cap de setmana és el carnaval!

Un cap de setmana en què la gent es posa la disfressa, o en realitat se la treu i deixa veure com és en realitat? Ai! Ara m’has fet dubtar! No ho sé... Però sí que sé que és un cap de setmana on les ciutats i pobles són presses per l’alegria i la disbauxa i ens oblidem tots plegats una mica de les diferències que hi ha entre nosaltres i les disputes. Deixem una mica de banda les dificultats econòmiques, la crisi, l’atur i les retallades del Govern i sortim al carrer a morir-nos de fred (sí, ho hem de reconèixer, cada any a carnestoltes et mors de fred portis la disfressa que portis), fer el burro una estona i veure i riure de com ho fan els altres.

Per carnaval tot s’hi val i el món va a l’inrevés. Potser aquest any l’oposició del PP es despenja fent una proposta ferma per arreglar l’economia. O potser el govern de ZP anuncia inversions en educació i ciència i es fa enrere en els retrocessos socials. O potser veiem el papa Benet XVI disfressat dels Village People (jo crec que li escau millor el poli, no creieu?). O potser la Shakira i en Piqué anuncien oficialment que tot era una broma i Catalunya recupera la solteria del seu nou nen d’or!

No crec que tot això passi, però seria un puntàs! A carnaval només o a la resta de l’any?

Que us ho passeu de conya aquest cap de setmana! Jo penso intentar-ho ;D


3 comments:

  1. Tan estrany com el mateix carnestoltes, l'article xD Però m'ho he llegit i m'ha agradat :)

    I sí, és una sort que dijous gras caigui aquest any en dijous, si no no sé què faríem xD

    ReplyDelete
  2. Que és això de "Suposant que algú es llegeixi aquest article"! Si ja saps que el Dani i jo, com tants altres som lectors fidels a From here to everywhere! Molt bon carnaval, Albert! ;)

    ReplyDelete
  3. Great Carnival Albert! You looked so guiri that morning, you know..and I've already read your article, because I love your bloooog! jajajjajajajajajajjajajaaja

    ReplyDelete