Tuesday 1 March 2011

Recull mensual: febrer 2011

Ja hem deixat enrere un altre mes. Febrer de 2011 passarà evidentment a la història per ser el mes de les revolucions del món àrab. El món està canviant i ja han caigut dues dictadures del nord d’Àfrica i una tercera, Líbia, va per camí. A més a més tot això ho hem vist en directe i on-line. A nivell més local podrem recordar febrer com el mes en el qual el Govern de Catalunya treia la limitació de 80 km/h en l’accés a Barcelona i just després l’Estat espanyol es veia obligat a reduir la velocitat màxima permesa a autopistes i autovies de tot el territori a 110 km/h a conseqüència de les revoltes a Líbia. Tot això i molt més només en els últims 28 dies.



Si hagués de fer un titular sobre què ens ha deixat febrer, jo optaria per:

Febrer 2011: ¿l’entrada en una nova era?

Pel que fa a aquest blog, From here to everywhere, aquest ha estat el mes amb més visites amb diferència. 546 visites coronen el febrer com el mes en què més gent s’ha acostat per aquí, doblant pràcticament l’anterior rècord de 363 al novembre de 2010. Gràcies a totes i a tots.



I de totes aquestes visites tot seguit extraurem algunes dades curioses.

Els cinc articles més llegits:

Comparativa entre la situació actual de Catalunya i l’exposada per Alfons López Tena (actual diputat de Solidaritat Catalana per la Independència) fa tres anys i mig. És també l'article més llegit del blog.

2. Zas! Pum! Paf! (64 lectures)
Crítica i opinió sobre la situació dels mitjans de comunicació de masses i el tractament de la revolució egípcia.

Entrevista a Tomás García, professor de sociologia i activista mediambiental.

Notícia sobre la concentració de més de 200 adolescents a La Maquinista per celebrar l’aniversari del seu ídol, el jove cantant canadenc Justin Bieber.

El director d’un dels centres pioners en la implantació dels ordinadors a les aules dóna el seu punt de vista sobre la utilitat de la informàtica en l’educació i de la suspensió del pla Educat1x1.


L’article més valorat:



L'article que més m'ha agradat:

Revoltes del pa

3 comments:

  1. Albert! Felicitats per haver doblat les visites del més anterior. Considero que el teu blog és d'una alta qualitat i sé que seràs un gran periodista. Per tant, ànims i endavant crack! ;)

    Adri

    ReplyDelete
  2. Jo no puc dir el mateix del meu blog, potser no hi dedico tan esforç com tu. Jo seguiré passant pel teu, sempre aprenc alguna cosa nova (això, si ho mires bé, és gran piropo!!!)

    Helen

    ReplyDelete
  3. Oix! que em fareu posar vermell!

    Moltes gràcies a tots dos! Llegir coses com aquestes fa que continuï tenint ganes de seguir amb això :D

    ReplyDelete